Nationale og internationale møder og konferencer:
Mange gode møder og internationale konferencer kan findes under Surgical Events:
Nationalt forskningsseminar 2021:
SAVE THE DATE! NATIONALT FORSKNINGSSEMINAR 2021Nationalt Forskningsseminar 2021 afholdes d. 10 september.
Afhængig af restriktionerne for fysisk fremmøde vil seminaret blive afholdt på Hotel Faaborg Fjord eller via Zoom.
Der vil komme yderligere information om tilmelding og indhold.
Med venlig hilsen
Organisationsgruppen
Elisabeth Lauritzen/Tine Engberg Damsgaard
Mail: slau0089@regionh.dk
YPK årsmøde
Kære Medlemmer
Lørdag d. 7 marts
Temaet for dagen er perforantlapper fra top til tå og alle forelæsere tager udgangspunkt i dette.
10:30 – 11:30 Velkomst og generalforsamling
11:30 – 11:45 Pause
11:45 – 12:30 Christian Bonde – Introduktion til perforantlapper, herunder ekstremiteter
12:30 – 13:30 Frokost og check-in på værelser
13:30 – 14:15 Gudjon Leifur Gunnarsson – Ansigtsrekonstruktion
14:15 – 14:30 Pause
14:30 – 15:15 Jørn Bo Thomsen – Brystrekonstruktion
15:15 – 15:45 Pause
15:45 – 16:30 Pia Sjøgren – Anal og vaginal rekonstruktion
16:30 – 16:45 Afrunding
19:00 – 19:30 Velkomstdrink
19:30 – ???? Middag med indslag fra salen og fest med DJ og dans
Søndag d. 8 marts
07:00 – 10:00 Morgenmad og udtjekning
10:00 – 10:30 Ahmad Makki – ICOPLAST internationalt samarbejde og perspektiver
10:30 – 10:45 Pause
10:45 – 11:30 Jørgen Hesselfeldt-Nielsen – Plastikkirurgiens historie og cases fra karrieren
11:30 – 11:45 Pause
11:45 – 12:00 Legatmodtager Emir Hasanbegovic – Ophold i Australien
12:00 – 12:15 Legatmodtager Ahmad Makki – Ophold i Libanon
12:15 – 13:15 Frokost og tak for denne gang
Forplejning under mødet
Lørdag den 07.03.2020
Der vil være kaffe og the i alle pauser.
9:30: Formiddagsbuffet: Kaffe/te, forskelligt friskbagt brød, oste, marmelade, diverse pålæg, frisk frugt og juice.
12:30 Frokost: Lune og kolde retter, oste og kager. Frokost er inkl. 1 vand samt kaffe/te.
15.00 Eftermiddagsbuffet: Kaffe/te, friskbagte kager, frisk frugt og snacks.
19:00 Velkomstdrink
19.30 Middag: Køkkenchef Jesper Kristensen sammensætter spændende 3 retter menu i tråd med årstidens råvarer. Der er et glas vin eller lignende inkluderet
Søndag den 08.03.2020
06.30 – 10.00 Stor morgenbuffet: Oplev Hotel Koldingfjords berømte morgenbuffet med frisk bagt brød fra eget bageri samt kolde og lune retter.
Kl. 10.00 Formiddagsbuffet: Kaffe/te, lette snacks, frisk frugt og juice.
Kl. 12.00 Frokost: Lune og kolde retter, oste og kager. Frokost er inkl. 1 vand samt kaffe/te.
Kærlige hilsner
YPKs Bestyrelse