Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DSPR´s forårsmøde

10. maj 2019 @ 8:00 - 17:00

Kære Kolleger

Vi er blevet nødt til at finde en ny dato til forårsmødet, da vi ikke kunne finde passende lokaler. Udover dette faldt den oprindelige dato sammen med EURAPS i Helsinki, hvilket var uhensigtsmæssigt.

Forårsmødet og DSPR’s Generalforsamling afholdes derfor i det store Auditorium på Rigshospitalet fredag d. 10. maj 2019.

Dagsorden til Generalforsamlingen vil blive offentliggjort på hjemmesiden og udsendt til medlemmerne mindst 10 dage før og forslag til dagsordenen, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen afholdes.

På forårsmødet fremlægges frie foredrag.

Vi har de senere år set et tiltagende mængde af abstracts og vil gerne tilskynde den udvikling samt bidrage til kvaliteten. Som tidligere vil et abstract blive belønnet med en pris for bedste abstract (skal være en uddannelsessøgende). Ligesom sidste vil vi udvælge 3-5 abstracts ud forinden, der konkurrerer om prisen.

 Der er deadline for indsendelse af abstracts d. 12. april 2017

Vedr. skabelon; se vejledning på DSPR’s hjemmeside under medlemsindhold/dokumenter/abstracts, skal sendes til tinedams@rm.dk

Med venlig hilsen

Detaljer

Dato:
10. maj 2019
Tidspunkt:
8:00 - 17:00

Sted

Rigshospitalet